
Waarom is dit belangrijk?
Op de Case Pagina staat de belangrijkste informatie die je nodig hebt voor het behandelen van een melding. In één overzicht heb je de bijzonderheden van de cliënt en het type melding bij elkaar. Dit noemen we ook wel het 360° overzicht.
Elke Case Pagina is qua opbouw gelijk voor alle meldingen. De Case Pagina bestaat altijd uit drie kolommen. Maar welke informatie je precies ziet, is afgestemd op de cliënt en het type melding. Dit helpt jou te concentreren op de zorg die nodig is. Zonder afleiding en met alle belangrijke informatie bij de hand.
Wat je ziet op de Case Pagina
Cliënt Informatie (linker kolom)
Aan de linkerkant van de Case Pagina vindt je informatie over de cliënt. De naam en contactgegevens, maar ook aanvullende informatie. Denk aan Waarschuwingen, Medische Notities, het Zorgnetwerk of Geplande Afspraken. Deze informatie komt uit het ECD of planningssysteem van jouw zorgorganisatie.
Vanuit de linker kolom kan je zonder zoeken bij de informatie die je nodig hebt voor de beoordeling.
Case Communicatie (middelste kolom)
Het midden van de Case Pagina vind je het type melding en de verschillende communicatie-opties, zoals notities, berichten en zorgrapportage. Hier kan je terugkijken in de (ECD-)rapportage van deze cliënt en belangrijke informatie uitwisselen met andere zorgverleners. Via een apart bericht of als rapportage in het ECD. Zo organiseer je de opvolging die het best bij deze melding en deze cliënt past. En blijft iedereen op de hoogte.
Case Tools (rechter kolom)
Rechts op de Case Pagina staan handige tools en bronnen die je ondersteunen in je werk, zoals protocollen, richtlijnen en kennisartikelen. Wat hier wordt getoond, beweegt mee met het type case en met de bijzonderheden van de cliënt.
Protocollen leiden je door het proces van beoordeling en zijn soms verplicht. Ze geven aan welke stappen nodig zijn en geven informatie over specifieke procedures, behandelingen of beleidsrichtlijnen. Hierdoor kan je snel en adequaat handelen.
Statusbalk en badges
Bovenaan de pagina loopt de statusbalk mee met de status waarin deze case zich bevindt. Zo heb je snel in beeld of het een nieuwe case betreft of dat je een lopende case onderhanden hebt, via een werklijst of collega.

Direct onder de statusbalk zie je een paar opvallende badges. Als een cliënt een bepaald medisch beleid heeft (bijvoorbeeld niet-reanimeren) of er is een waarschuwing van toepassing (bijv. resistente bacterie of gevaarlijke hond), dan zie je dat hier meteen.
Actieknoppen
Rechtsboven op de pagina staan verschillende actieknoppen. Hiermee spring je vanuit Syntilio bijvoorbeeld naar een bronsysteem (ECD), start je een videogesprek of draag je de case over aan een collega.
